Baan of vervolgstudie? Ken jij je talenten?

De wereld wordt steeds complexer. Je kunt niet meer alles alleen. Gebruik maken van ieders talenten door samen te werken, dat is de toekomst! Daarom is het zo belangrijk dat je je richt op waar je goed in bent, op je passie. Een keuze voor je passie is meestal ook een keuze voor je talent.

Wij hebben gemerkt dat veel jongeren vaak al een beroeps- of studiekeuze test hebben gedaan, maar dat ze vervolgens nog steeds niet weten welke kant ze op moeten. Herken jij dit ook?

Traject 'Jouw toekomst in beeld'

Om je hiermee op weg te helpen hebben we het traject 'Jouw toekomst in beeld' ontwikkeld. Je gaat actief aan de slag om er achter te komen waar je talenten liggen, hoe je keuzes kunt maken en als je wilt om uiteindelijk kennis te kunnen maken met mensen die al werkzaam zijn in een bepaald beroep of bezig zijn met een bepaalde studie.

 

Download onze onderzoeksresultaten: Alleen jouw inbreng is belangrijk!

Omdat wij ook niet precies wisten waar jongeren tegenaan lopen, hebben we eerst een onderzoek onder jongeren van 10-25 jaar gedaan. Mede aan de hand van de resultaten van dit onderzoek hebben we het traject ontwikkelt. Want wij zijn ervan overtuigd dat niet wij, maar alleen de jongeren zelf kunnen bepalen wat belangrijk voor hen is.

 

De resultaten van het onderzoek kan je hier downloaden.

 

We komen de onderzoeksresultaten graag bij uw organisatie presenteren.