Studiebegeleiding en talentontwikkeling voor je kind

Heeft je zoon extra ondersteuning of bijles nodig na schooltijd? Krijgt je dochter onvoldoende uitdagingen en prikkels op school? Of heb je als ouder zelf regelmatig last van huiswerkstress? Kies dan voor de professionele studiegeleiding en talentontwikkeling van 4YoungTalent! Wij zijn er voor tieners van 10 tot 18 jaar. We werken intensief samen om de schoolresultaten te verbeteren, terugval te voorkomen en een beter toekomstperspectief te creëren.

 

Nadruk op individuele talenten en vaardigheden

Naschoolse uren zijn ontzettend belangrijk in de ontwikkeling van je zoon of dochter. Leerkrachten op school dragen kennis meestal in grote groepen over. Vaak ingegeven door een gebrek aan tijd of door (te) grote klassen. 4YoungTalent heeft die tijd en prioriteit wel. Je kind krijgt volop persoonlijke aandacht. En de nadruk ligt op de ontwikkeling van individuele talenten en vaardigheden. Dankzij onze persoonlijke insteek groeit het zelfvertrouwen van je kind. En verbeteren de resultaten stap voor stap.

 

5 steekhoudende argumenten

Graag geven we 5 argumenten om voor onze studiebegeleiding en bijles te kiezen:

• focust op werkhouding, plannen en ‘leren leren’

• versterkt wat goed gaat, stuurt op wat beter kan

• voorkomt terugval, creëert perspectief

• richt zich op realistische doelstellingen (overgaan of diploma halen)

• creëert prettige opvang waar je kind zich welkom en veilig voelt en 100% zichzelf mag zijn

 

Samen doelen stellen en halen

HuiswerkTips4U

Is je zoon of dochter tussen de 10 en 18 jaar? Dan is hij of zij van maandag tot en met vrijdag na schooltijd altijd van harte welkom op een van onze locaties in Julianadorp, Den Helder of Schagen. Samen stippelen we een route uit naar het beoogde doel: goed voorbereid aan de middelbare school beginnen, het diploma halen of gewoon over dit jaar!

 

Woon je wat verder, of kan je kind zich 's morgens beter concentreren? Kies dan voor de zaterdag: effectiever en efficiënter kan het niet! 

 

Inschrijven of meer informatie

Is je nieuwsgierigheid geprikkeld?

Klik hier voor contact met 4YoungTalent

• Reserveer alvast een plek met het voorinschrijfformulier

 

 

 

HUISWERKBEGELEIDING - BIJLES - INDIVIDUELE BEGELEIDING - TALENTONTWIKKELING
Den Helder - Julianadorp - Schagen