Studiebegeleiding en bijles na schooltijd

 

Tijd, prioriteit en faciliteit voor individuele begeleiding ontbreekt soms op scholen. Leerkrachten en docenten zijn van goede wil, maar het lukt gewoon niet. Dat is jammer, want zo komen de talenten van sommige kinderen niet helemaal tot hun recht. Zeker in grote klassen. Met studiebegeleiding en bijles vult 4YoungTalent deze leemte op. We zorgen voor rust, ruimte en regelmaat. Kinderen krijgen hulp om hun studie te plannen en te structureren. En 4YoungTalent vertolkt de rol van sparringpartner: voor leerling, voor ouder(s) / verzorger(s) en voor school.

 

Samenwerken aan talentontwikkeling leerlingen

Als moderne organisatie staan we op eigen benen, maar opereren niet op eigen houtje. Zo streeft 4YoungTalent naar een goede wisselwerking tussen ouder(s)/verzorger(s) en scholen. Dat is cruciaal om het beste in leerlingen naar boven te halen. Verder werken we samen met andere professionals als dat nodig is. Denk aan coaches, (ortho-) pedagogen en remedial teachers. Zowel leerling als school plukt de vruchten van deze samenwerking.

4YoungTalent vormt een aanvulling op de thuissituatie. Wij zien ons niet als verlengstuk van de school.

 

Trainingen voor docenten en leerkrachten

Spreekt onze fisosofie u aan? Vind u ook dat het net even anders kan, maar dan wel binnen de kaders van het huidige onderwijssysteem? Dan kunnen onze trainingen een belangrijke toegevoegde waarde bieden voor uw school. Onderwerpen waar wij ons specifiek op richten zijn onder andere motivatie, 'Leren leren', ondernemersvaardigheden, (cognitieve) talentontwikkeling, mindfulness en de aansluiting tussen het BO en VO.

 

Wij luisteren naar uw wensen. Bijna alles is mogelijk. Samen stellen we het programma samen wat het beste aansluit bij uw school.

 

Wij geven onze trainingen op onze locatie in Julianadorp in het 4YT BrainBuilding. Inhouse is ook mogelijk.

 

Lente- of zomerschool?

Wist u dat u ons ook in kunt schakelen bij uw vakantieschool? Als u kiest voor 4YoungTalent, dan kiest u voor een enthousiast, betrokken en ervaren team. Een aanpak die net even anders is. Persoonlijk, flexibel en dicht bij huis. Een betaalbaar alternatief voor een dure partner uit de Randstad.

 

U kunt bij ons terecht voor alleen de inhuur van studiecoaches tot aan het volledig uit handen geven van de organisatie van uw vakantieschool en alles daar tussenin. Wij bieden maatwerk en zoeken samen naar creatieve oplossingen.

 

 

Meer informatie?

Wij gaan voor kwaliteit, creativiteit en maatwerk. U doet ertoe! Is uw nieuwsgierigheid geprikkeld?

Klik hier voor contact met 4YoungTalent

 

 

HUISWERKBEGELEIDING - BIJLES - INDIVIDUELE BEGELEIDING - TALENTONTWIKKELING
Den Helder - Julianadorp - Schagen