Esther Scholten

In 2011 besloot Esther haar hart te volgen. Na bijna 20 jaar stopte ze als registeraccountant, deed haar praktijk van de hand en koos voor een nieuwe uitdaging: de oprichting van 4YoungTalent in 2013. Ze laat nu jongeren profiteren van haar jarenlange ervaring in opleiding, training en vorming in het bedrijfsleven.

 

Haar passie voor kennisoverdracht en talentontwikkeling loopt als een rode draad door haar leven. De opvoeding van haar 3 kinderen is daarbij een inspirerend practicumlokaal. In de praktijk merkte Esther dat het glas vaak half leeg is. De nadruk ligt vaak op de aanvulling van tekorten. Communiceer je bijvoorbeeld niet goed, dan ga je een communicatietraining volgen. Veel liever richt zij zich op iemands talent. Dat zorgt voor meer motivatie, betere resultaten en een groeiend zelfvertrouwen.

 

Esther is talentbegeleider, onderhoudt de contacten met ouders en scholen en is verantwoordelijk voor het hele ‘reilen en zeilen’ bij 4YoungTalent.

 

Specialisaties: (hoog)begaafdheid, talentontwikkeling, leren leren

Meer weten over de achtergrond van Esther?linkedin

 

Wendy Portier

Leren en ontwikkelen zijn terugkerende kernbegrippen in het leven van Wendy Portier: moeder en 'stiefmoeder' van twee tienerdochters én professioneel coach. Na haar studie Japanologie werkte ze 20 jaar in het bedrijfsleven. De laatste jaren was ze werkzaam als adviseur en leidinggevende. In deze allesomvattende functies bouwde ze een gezonde dosis mensenkennis op en leerde ze open te staan voor verschillende zienswijzen.

 

Zowel zakelijk als privé coachte en begeleidde Wendy mensen op betrokken en bevlogen wijze. In 2011 rondde ze met succes de opleiding 'Mensgericht Coachen' af. Momenteel specialiseert ze zich verder in loopbaancoaching en stresscoaching. Gepassioneerd zet ze mensen in hun kracht, maakt ze bewust van hun talenten, laat ze gericht stappen zetten en draagt zo bij aan hun persoonlijk succes. Volgens Wendy profiteren ook gezin, organisaties en de samenleving van deze persoonlijke groei.

 

Wendy werkt als talentbegeleider bij 4YoungTalent en werkt mee aan de ontwikkeling van het beleid.

 

Specialisaties: coaching, mindfulness, talentontwikkeling

Meer weten over de achtergrond van Wendy?linkedin