Training 'Leren leren'

In je vakantie 'Leren leren'? - 'Duh....ik ben toch niet gek?' – Nee dat ben je niet!

 

Neem succes in eigen handen

Ben je het aanmodderen nu wel eens zat? Zie je door de bomen het bos niet meer? Wil je wel, maar geen idee hoe je het aan moet pakken? Ben je de discussies met je ouders over huiswerk beu? Haal je goede cijfers, maar heb je geen tijd over voor leuke dingen? Of wil je gewoon weten of je op de goede weg zit met de aanpak van je schoolwerk? Geef jezelf een kans en schrijf je in voor de training 'Leren leren' van 4YoungTalent.

 

HOE?

De nadruk leggen op (vak-)inhoud werkt vaak niet, maar het gaat om de vorm – Hoe? je leert. Tijdens deze training kom je in twee ochtenden alles te weet over jouw: Leermethode Planning Concentratie Motivatie en nog veel meer weetjes en tips over leerstijlen en hoe je deze het beste in kan zetten. Wij zijn er van overtuigd dat iedereen kan 'leren leren'.

 

Ohhh... is dit leren? Het lijkt wel vakantie!

Wij realiseren ons als geen ander dat je vakantie hebt. Je schoolboek komt er niet bij aan te pas. Wij verzekeren je dat het geen saaie bedoening wordt! En laten we wel wezen, niets is lekkerder om na de vakantie weer naar school te gaan met het gevoel van 'Ohhhh... is dit leren?' Dus als ik het zo aan pak, gaat het gemakkelijker! Nou, dan zorg ik er gewoon voor dat ik over ga! Dus ik heb geen concentratieprobleem! Het 'groen' denken helpt me ook als ik met vriendinnen ben! En nog veel meer zaken die je zelfvertrouwen en rust in je hoofd geven.

 

Voor wie en wanneer?

De training is bedoeld voor middelbare scholieren (MAVO, HAVO, VWO, maar óók MBO) en vindt plaats in de herfstvakantie en voorjaarsvakantie.

 

Locatie: 4YoungTalent Brain Building, Mr. Daarnhouwerstraat 5, Julianadorp

 

Trainer: Esther Scholten, talentbegeleider bij 4YoungTalent

i.s.m.: studiecoaches van 4YoungTalent

 

Groep: max. 20 personen (min. één studiecoach per 5 pers.)

 

Kosten en inschrijven

De kosten voor de training bedragen €85,-. Dit bedrag is inclusief trainingsmateriaal.

Voor talenten van 4YoungTalent geldt een gereduceerd tarief.

 

Deelnemen? Klik hier voor contact met 4YoungTalent of reserveer alvast een plek met het inschrijfformulier