Training 'Van musical naar een boekentas vol'

 

Een goed begin is het halve werk…dat maakt je sterk!

Voor veel tieners blijkt de overstap van de basisschool naar de middelbare school groter dan vooraf gedacht. Ze hebben niet alleen te maken met elk uur een ander vak en een andere leraar, maar er wordt ineens ook veel meer zelfstandigheid verwacht. Sommige jongens en meiden moeten zelfs nog ‘leren leren’. In combinatie met de ontwikkeling die je als tiener door gaat maken, valt dit niet altijd mee.

 

Hoe?

De nadruk leggen op (vak-)inhoud werkt vaak niet, maar het gaat om de vorm - Hoe? je leert. Tijdens deze training van 3 middagen komt je kind alles te weten over zijn/haar: leermethode, concentratie, planning, proefwerk, werkplek, ouder(s).

 

Ohhh...is dit leren?

Wij verzekeren dat het geen saaie bedoening wordt. En laten we wel wezen, niets is lekkerder om na de zomervakantie naar de middelbare school te gaan met het gevoel van 'Ohhh…is dit leren?' Dus als ik het zo aan pak, gaat het makkelijker! Dus ik heb geen concentratieprobleem! Het ‘groen’denken helpt me ook als ik met vriendinnen ben. En nog veel meer zaken die je zelfvertrouwen en rust in je hoofd geven.

 

Voor wie? En wanneer?

De training is bedoeld voor leerlingen van groep 8 en zal plaatsvinden vlak na de meivakantie op donderdag 9, 16 en 23 mei van 14:45-16:45 uur. 

Locatie: 4YoungTalent Brain Building, Mr. Daarnhouwerstraat 5, Julianadorp

 

Kosten en inschrijven

De kosten voor de training bedragen €85*. Dit bedrag is inclusief versnapering en trainingsmateriaal.

 

*)

Voor talenten van 4YoungTalent en kinderen van SKDH geldt een gereduceerd tarief. Vraag naar de voorwaarden.

 

Wil je ook vliegend van start? Klik hier voor contact met 4YoungTalent of reserveer alvast een plek door hier Aanmelden