Studiebegeleiding basis- en voortgezet onderwijs

4YoungTalent is er voor elke leerling, vanaf groep 6 van de basisschool tot aan het examenjaar op het voortgezet onderwijs. Onze (Hbo en Wo) studiecoaches geven bijles over vakken die in het vakgebied van de studiecoach ook voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan een studiecoach met opleiding Business Economics, bij 4YoungTalent geeft ze “gewoon” bijles economie.

 

Bijles voor de basisschool

Heeft uw kind misschien een extra steuntje in de rug nodig bij het schoolwerk of is alleen thuis zijn na school niet echt ideaal? Tijdens de bijlessen voor groep 7 en 8 helpen wij uw kind verder op weg. Of het nu gaat om het bieden van meer uitdaging, een fijne plek na school of juist het inlopen van een achterstand. 4YoungTalent stelt de behoefte van uw kind centraal. We spijkeren kennis bij en bouwen (meer) zelfvertrouwen op.

Bijles voor het voortgezet onderwijs

4YoungTalent stippelt voor ieder kind een individueel traject uit waarbij het doel afhankelijk is van de persoonlijke situatie. Dit kan overgaan naar de volgende klas zijn of een diploma halen dat past bij het niveau. Vanzelfsprekend houden we daarbij rekening met de capaciteiten en persoonlijke wensen van ieder kind. Gedurende de afgesproken periode volgt hij of zij minimaal één bijles per week. Afspraken en vorderingen houden we bij in ons talentenvolgsysteem. Periodiek vindt er een evaluatie plaats.