STUDIEBEGELEIDING

Van maandag tot en met vrijdag kun je bij 4YoungTalent in Den Helder en Julianadorp terecht voor studiebegeleiding. In kleine groepen gaan we aan de slag met huiswerk waar jij extra ondersteuning bij kunt gebruiken. Natuurlijk gaan we je ook helpen effectiever te leren leren en hoe je bijvoorbeeld een goede planning maakt of meer zelfvertrouwen krijgt.

Inzetten op jouw talent!

Vaak heb je meer in je mars dan je denkt. 4YoungTalent gaat samen met jou op zoek naar die verborgen talenten. Als je je talent benut, groeit je zelfvertrouwen en trots. Je presteert gemakkelijker en beter op school. Ook in de vakken waar je minder goed in bent. Of in de vakken die je niet zo leuk vindt. Onze studiebegeleiding zet dus in op jouw talent!

Iedere dag, ook op zaterdag

Ben je tussen de 10 en 18 jaar? Dan ben je maandag tot en met vrijdag na schooltijd altijd van harte welkom op één van onze locaties in Julianadorp of Den Helder. Samen stippelen we een route uit die leidt naar jouw doel: goed voorbereid aan de middelbare school beginnen, gewoon overgaan of een diploma halen dat bij je past. Woon je wat verder of kan je je ’s morgens beter concentreren? Kom dan op zaterdag: effectiever en efficiënter kan het niet!

Wil jij ook inzetten op jouw talent? Neem contact met ons op.