BIJLES

Tijdens onze bijlessen kijken we samen waar eventuele achterstanden zijn en maken we een plan om hiermee aan de slag te gaan. Hierbij kunnen we contact leggen met de groepsleerkracht, zodat we in een doorgaande lijn vanuit school verder kunnen gaan met de dingen waar uw kind nog hulp bij kan gebruiken. Onze studiecoaches maken naast materialen vanuit school ook gebruik van 4YoungTalent uitlegmaterialen en oefenboekjes, welke in lijn zijn met de leerlijnen. Zo sluiten we goed aan op wat uw kind nodig heeft.

Daarnaast gaat onze aanpak nog een stap verder dan de vakinhoudelijke ondersteuning. Samen werken we waar nodig ook aan zaken als werkhouding, plannen en de juiste leermethode. Zo doet uw kind steeds meer succeservaringen op, gaat de stof hem of haar makkelijker af en vergoot het zelfvertrouwen!

Bij 4YoungTalent gaan we dus samen op zoek naar wat werkt. Gedurende de afgesproken periode volgt de leerling minimaal één uur bijles per week. Afspraken en vorderingen houden we bij in het begeleidingsplan. Periodiek vindt er een evaluatie van de voortgang plaats.

Meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?

Stuur ons dan een mailtje met de naam en klas van uw kind en wat we voor u kunnen doen. 4YoungTalent staat voor u klaar en we nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een geheel vrijblijvend gesprek. Tot snel!