VOORTGEZET ONDERWIJS

Zit uw kind op het voortgezet onderwijs en wil het niet helemaal lekker lukken? Wij hebben een team van enthousiaste studiecoaches klaarstaan om te helpen met dat ene lastige vak en orde aan te brengen in de chaos van al het huiswerk. Daarnaast heeft het team van 4YoungTalent alle kennis in huis om trainingen Effectieve leerstrategieën en mindset te verzorgen, geven we examentrainingen en zijn we er ook voor individuele begeleidingstrajecten.

4YoungTalent gaat samen met jou opzoek naar wat voor jou werkt!

Bijles en huiswerkbegeleiding

Wil dat ene vak net niet lukken en kan uw kind wel wat hulp gebruiken bij de aanpak van het schoolwerk? Dan is bijles en/of huiswerkbegeleiding wat voor jullie!
Tijdens de bijlessen kijken we samen wat er nodig is. Zo kunnen onze studiecoaches één op één bijles geven voor bepaalde vakken, maar kun je ook bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding na schooltijd.

Online bijles

Werken aan de vakken die jij lastig vindt, waar en wanneer jij wilt. Bij 4YoungTalent kun je online bijles of individuele studiebegeleiding volgen.
Vanuit huis, vanaf je bureau of de eettafel word je één op één bijgespijkerd door een enthousiaste en deskundige studiecoach.

Examentraining

Wilt u uw kind met een goed gevoel het examen in laten gaan? Vraag dan nu onze examentraining aan!
Bij 4YoungTalent is het mogelijk om ter voorbereiding een oefenexamen te maken. Dit verzorgen wij in een setting vergelijkbaar als het echte examen. Zowel in een kleine groep als individueel, wij denken graag met jullie me!

Trainingen

Uw kind waardevolle vaardigheden voor het studeren meegeven? Samen met uw kind inzicht krijgen in wat nu écht goede leerstrategieën zijn?
Vraag dan nu onze training Effectieve leerstrategieën en mindset aan! Onderwerpen als “leren leren”, motivatie, zelfvertrouwen en studievaardigheden komen allemaal voorbij.

Individuele studiebegeleiding/coaching

Soms heeft uw kind baat bij individuele begeleiding of coaching.
Onze coach Wendy is gespecialiseerd in coaching, leren leren, mindfulness en talentontwikkeling. Zij stippelt samen met jullie een passend traject uit. Daarnaast kun je bij 4YoungTalent ook terecht voor hulp bij studie- en beroepskeuze.

Meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?

Stuur ons dan een mailtje met de naam en klas van uw kind en wat we voor u kunnen doen. 4YoungTalent staat voor u klaar en we nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een geheel vrijblijvend gesprek. Tot snel!