VOORTGEZET ONDERWIJS

Extra impuls bij tegenvallende resultaten

Heeft je kind tegenvallende resultaten op de middelbare school? Voor leerlingen in de brugklas is de stap soms erg groot: nieuwe vakken met veel, complexe leerstof. Voor oudere leerlingen gelden andere oorzaken. Denk aan weinig zelfvertrouwen, problemen thuis, specifieke leerafwijkingen of moeite met een bepaald vak. Vaak ontbreekt de benodigde motivatie, discipline en/of zelfstandigheid.

Bij 4YoungTalent maakt je kind in kleine groepjes geconcentreerd zijn of haar huiswerk. In een veilige, inspirerende omgeving. En het huiswerk is af als je kind thuiskomt. Als ouder heb je dus geen huiswerkstress.

Professionele studiebegeleiding

4YoungTalent biedt je kind professionele studiebegeleiding. Samen werken we intensief aan zaken als werkhouding, motivatie, plannen en ‘leren leren’. Onze studiecoaches focussen daarbij op de talenten en succeservaringen van je kind. We stellen het ‘talentdenken’ centraal. De ervaring leert dat tieners met zelfvertrouwen veel beter presteren.

Schakel 4YoungTalent niet alleen in bij tegenvallende schoolresultaten. Onze beproefde aanpak werpt ook vruchten af als je terugval wilt voorkomen. Of om de weg te plaveien naar een succesvol eindexamen. 

Meer informatie of inschrijven?

Je kind inschrijven voor studiebegeleiding? In groepjes of individueel? Neem contact met ons op.