ONS TEAM

Wendy Portier

De Manager en Talentbegeleider van 4YoungTalent is Wendy Portier. Leren en ontwikkelen zijn terugkerende kernbegrippen in het leven van Wendy Portier, professioneel coach. Na haar studie Japanologie werkte ze 20 jaar in het bedrijfsleven. De laatste jaren was ze werkzaam als adviseur en leidinggevende. In deze allesomvattende functies bouwde ze een gezonde dosis mensenkennis op en leerde ze open te staan voor verschillende zienswijzen. Specialisaties: coaching, leren leren, mindfulness en talentontwikkeling. Momenteel studeert zij, in het kader van leven lang leren, psychologie aan de Open Universiteit.

Wendy is te bereiken op 0681705152 en via wendy@4youngtalent.nl

Lindsey de Graaf

De Coördinator Educatie en Accountmanager van 4YoungTalent is Lindsey de Graaf. De afgelopen jaren is zij op verschillende manieren actief geweest in het onderwijs. Zij heeft zowel de opleiding tot tweedegraads docent Engels als leraar basisonderwijs gevolgd. Met haar ervaring in het basis- én voortgezet onderwijs weet zij dus goed in te schatten wat de leerlingen bij 4YT nodig hebben. Daarnaast heeft zij hier ook eerder als studiecoach gewerkt.

Lindsey is te bereiken op 0686885260 en via lindsey@4youngtalent.nl

 

Mike Veenendaal

De Accountmanager van 4YoungTalent is Mike Veenendaal. Afgestudeerd aan de HVA met de opleiding Commerciële Economie heeft hij alle vaardigheden om de netwerken en de marketing van Stichting 4YoungTalent te beheren. Daarnaast is hij één dag in de week bij onze moederstichting SKDH/Monter Groep te vinden op team marketing. 

Mike is te bereiken op 0686804579 en via mike@4youngtalent.nl

Onze studiecoaches!