ONS TEAM

4YoungTalent werkt met vaste hbo/wo studenten als studiecoaches. Het voordeel hiervan is dat zij dicht bij de doelgroep staan. De studiecoaches weten hoe is het om op de middelbare school te zitten en wat je ervoor nodig hebt om te slagen.

Talentbegeleiders

Talentbegeleider van 4YoungTalent is Wendy Portier. Tot 1 juni 2020 deed zij dit samen met Esther Scholten. In 2011 besloot Esther haar hart te volgen. Na bijna 20 jaar stopte ze als registeraccountant, deed haar praktijk van de hand en koos voor een nieuwe uitdaging: de oprichting van 4YoungTalent in 2013. Jongeren hebben kunnen profiteren van haar jarenlange ervaring in opleiding, training en vorming in het bedrijfsleven. Haar passie voor kennisoverdracht en talentontwikkeling loopt als een rode draad door haar leven. Vanuit haar wens om steeds te blijven ontwikkelen, heeft zij besloten haar hart te volgen en het stokje aan een volgende talentbegeleider over te dragen.

Leren en ontwikkelen zijn terugkerende kernbegrippen in het leven van Wendy Portier, professioneel coach. Na haar studie Japanologie werkte ze 20 jaar in het bedrijfsleven. De laatste jaren was ze werkzaam als adviseur en leidinggevende. In deze allesomvattende functies bouwde ze een gezonde dosis mensenkennis op en leerde ze open te staan voor verschillende zienswijzen. Specialisaties: coaching, leren leren, mindfulness en talentontwikkeling.

Interesse in samenwerken of behoefte aan meer informatie? Neem contact met ons op.