BIJLES EN HUISWERKBEGELEIDING

Bijles

Tijdens onze bijlessen kijken we samen waar eventuele achterstanden zijn en maken we een plan om hiermee aan de slag te gaan. Hierbij kunnen we contact leggen met de mentor en vakleerkracht, zodat we in een doorgaande lijn vanuit school verder kunnen gaan met de dingen waar uw kind nog hulp bij kan gebruiken. Zo sluiten we goed aan op wat uw kind nodig heeft. Hierdoor ervaart uw kind steeds meer successen, gaat de stof hem of haar makkelijker af en vergoot het zelfvertrouwen!

Huiswerkbegeleiding

Bijles is nog effectiever als uw kind ook thuis aan de slag gaat met de stof die is behandeld tijdens de bijles. Soms is hier thuis niet de ruimte voor. We bieden daarom ook de mogelijkheid tot huiswerkbegeleiding. Dit kan zowel in combinatie met bijles als zonder. Hierbij werken we samen aan zaken als werkhouding, plannen en de juiste leermethode. De begeleiding vindt plaats in kleine groepjes in een rustige ruimte. Zo kan er met volle focus en direct na school gewerkt worden aan het huiswerk. Dat geeft overzicht en rust voor u en uw kind!

Meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?

Stuur ons dan een mailtje met de naam en klas van uw kind en wat we voor u kunnen doen. 4YoungTalent staat voor u klaar en we nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een geheel vrijblijvend gesprek. Tot snel!