VOOR SCHOLEN

Tijd, prioriteit en faciliteit voor studiebegeleiding ontbreekt soms op scholen. Leerkrachten en docenten zijn van goede wil, maar soms past het gewoon niet. Dat is jammer, want zo komen de talenten van sommige kinderen niet helemaal tot hun recht. Zeker in grote klassen. Met studiebegeleiding en bijles vult 4YoungTalent deze leemte op. We zorgen voor rust, ruimte en regelmaat. Kinderen krijgen hulp om hun studie te plannen en te structureren. Dit kan bij u op school of op één van onze locaties. Om een optimale samenwerking tot stand te brengen maken wij ook gebruik van een leerlingvolgsysteem wat kan worden gekoppeld aan Magister of Somtoday. 

Verbinder 

De verwachtingen van ouders en die van de school lopen niet altijd synchroon. 4YoungTalent vertolkt de rol van verbinder: voor leerling, voor ouder(s), verzorger(s) en voor school. Dit ‘klaart de lucht’ en helpt leerlingen hun doelen bereiken. 

Dicht bij huis 

Als u kiest voor 4YoungTalent, dan kiest u voor een enthousiast, betrokken en ervaren partner. Een aanpak die net even anders is. Persoonlijk, flexibel en dicht bij huis. Een betaalbaar alternatief voor een dure partner uit de Randstad. Wij gaan voor kwaliteit, creativiteit en maatwerk. Uw mening doet ertoe! Meer informatie? Neem contact met ons op.