VOOR SCHOLEN

4YoungTalent biedt ook onderwijsondersteuning voor scholen! Van de VakantieCampus en helpende handen in de klas tot studiebegeleiding en examentrainingen. Wij zorgen voor rust, ruimte en regelmaat. Dit kan bij u op school of op één van onze locaties.

Download hier de beknopte flyers voor het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs. Of bekijk de onderstaande pagina voor meer informatie.

VakantieCampus

De VakantieCampus is er speciaal voor de kinderen die wel een boost kunnen gebruiken in de vakanties!
De basisvaardigheden staan centraal, verpakt in een afwisselend activiteitenprogramma. Leren en lol maken gaan hierbij hand in hand!

Training basisonderwijs

Uw leerlingen waardevolle vaardigheden voor de brugklas meegeven en ze inzicht geven in wat écht goede leerstrategieën zijn?
Vraag dan nu één van onze trainingen aan! Voor groep 8 leerlingen bieden wij de training Van musical naar boekentas vol aan en voor leerlingen van de bovenbouw Effectieve leerstrategieën en mindset.

Handen in het onderwijs

Kunt u wel wat extra handen gebruiken? Onze studiecoaches staan voor u klaar!
Stichting 4YoungTalent beschikt over een netwerk studenten aan lerarenopleidingen voor primair- en voortgezet onderwijs. Met dit netwerk denkt 4YoungTalent graag met u mee als u voor een puzzel staat.

Training voortgezet onderwijs

Uw leerlingen waardevolle vaardigheden voor het studeren meegeven? Ze inzicht geven in wat nu écht goede leerstrategieën zijn?
Vraag dan nu onze training Effectieve leerstrategieën en mindset aan! Onderwerpen als “leren leren”, motivatie, zelfvertrouwen en studievaardigheden komen allemaal voorbij.

Examentraining op locatie

Wilt u uw leerlingen met een goed gevoel het examen in laten gaan? Vraag dan nu onze examentraining aan!
Het studentennetwerk van Stichting 4YoungTalent is al meerdere malen ingezet voor het geven van examentraining op het voortgezet onderwijs. Van één dag tot meerdere dagen, wij denken graag met u mee.

Dicht bij huis 

Als u kiest voor 4YoungTalent, dan kiest u voor een enthousiast, betrokken en ervaren partner. Een aanpak die net even anders is. Persoonlijk, flexibel en dicht bij huis. Een betaalbaar alternatief voor een dure partner uit de Randstad. Wij gaan voor kwaliteit, creativiteit en maatwerk. Uw mening doet ertoe! Meer informatie? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.