EXAMENTRAINING

Wilt u uw kind met een goed gevoel het examen in laten gaan?
Vraag dan nu onze examentraining aan!

Bij 4YoungTalent is het mogelijk om ter voorbereiding een oefenexamen te maken. Dit verzorgen wij in een setting vergelijkbaar als het echte examen. Onze studiecoaches staan klaar om in kleine groepen oefenexamens te begeleiden, na te bespreken en tips te geven over hoe uw kind het examen het beste kunt aanpakken.

Naast groepsverband biedt 4YoungTalent u ook de gelegenheid om één-op-één examentraining aan te vragen voor uw kind. Hierbij kan een volledig oefenexamen worden gemaakt, maar is het ook mogelijk om met specifieke vragen en onderwerpen aan de slag te gaan. Wij denken graag mee over de verschillende opties.

Het doel is helder: zorgen dat uw kind slaagt!

Nog even alle opties op een rij:

Optie 1: Je krijgt één op één uitleg over de vragen die je hebt en kunt voor (bijna) alle vakken bij ons terecht.

Optie 2: Je maakt één op één een volledig oefenexamen. Hierbij krijg je ondersteuning van onze studiecoach.

Optie 3: Je maakt in een (kleine) groep een volledig oefenexamen. Hierbij krijg je ondersteuning van onze studiecoaches.

Tarieven

Tarief per uur: € 30,00 (VMBO/MAVO), € 35,00 (HAVO/VWO/MBO)

Wanneer?

Ons team staat in april en mei van maandag tot en met vrijdag voor je klaar van 9:30-16:30 uur en op zaterdag van 9:30-12:30 uur. Meedoen?

Meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?

Stuur ons dan een mailtje met de naam en klas van uw kind en wat we voor u kunnen doen. 4YoungTalent staat voor u klaar en we nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een geheel vrijblijvend gesprek. Tot snel!

*Voor leerlingen die al gebruik maken van de diensten van 4YoungTalent geldt een gereduceerd tarief (vraag naar de voorwaarden).