WERKEN BIJ

Werk aan (je) talenten

Wil je als student (hbo/wo) of net afgestudeerde een steentje bijdragen aan de ontwikkeling van jonge tieners? En wil je tegelijkertijd zelf stappen voorwaarts zetten? 4YoungTalent geeft je de mogelijkheid om je talenten en kennis volledig in te zetten voor een inspirerende, eerlijke en innovatieve organisatie.

Vanzelfsprekend kun je rekenen op goede begeleiding en ondersteuning van ervaren krachten met kennis van zaken. De kracht van 4YoungTalent zit in kleinschaligheid en persoonlijke aandacht. Zo waarborgen we samen de kwaliteit. Deze kruisbestuiving werpt vruchten af en geeft een kick.

4YoungTalent denkt niet in vast omlijnde vacatures. Maatschappelijke trends op het gebied van jongeren en talentontwikkeling volgen we op de voet. We zijn continu op zoek naar verfrissende ideeën en bijzondere talenten. Zo heeft muzikale en/of kunstzinnige vorming een positieve invloed op de hersenontwikkeling bij jongeren. Misschien levert jouw creatieve inbreng een bijdrage aan ons motto: YoungTalent4YoungTalent!

Interesse? Bel Wendy Portier voor meer informatie: (06) 817 051 52.