VAKANTIECAMPUS BASISSCHOOL

De VakantieCampus is er speciaal voor de kinderen die wel een boost kunnen gebruiken in de vakanties. De basisvaardigheden staan centraal, verpakt in een afwisselend activiteitenprogramma. Leren en lol maken gaan hierbij hand in hand!

Wat is de VakantieCampus?

In de VakantieCampus gaan we samen met onze studiecoaches en pedagogisch medewerkers (vanuit Stichting Kinderopvang Den Helder) aan de slag met de reken-, spelling- en taalvaardigheden. Dit doen we met een compleet programma gericht op zowel de basisvaardigheden als de sociaal-emotionele ontwikkeling. In samenspraak met ouders en school kijken we waar de behoefte ligt en zorgen we voor een passend programma. Van drie dagen tot aan twee weken, de mogelijkheden zijn ruim.

De afgelopen keren zijn we onder andere bezig geweest met het metriek stelsel & buiten koken, djembรฉ spelen, tafels oefenen met tafelspellen, dansen en klimmen in de Klimvallei! Zo wordt er op een leuke en waardevolle manier gewerkt aan (mogelijke achterstanden bij) de basisvaardigheden en zijn de kinderen na de vakantie weer helemaal klaar om fris te starten!

Wanneer

De eerstvolgende VakantieCampus vindt plaats in de kerstvakantie van 2023 in de omgeving van Den Helder/Julianadorp, Noord Holland.

Voor een kleine impressie van afgelopen edities, zie de fotoalbums hieronder of de video bovenaan deze pagina.

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u meer weten over onze VakantieCampus en wat wij voor u kunnen betekenen? Stuur ons een mail met daarin uw naam en de naam van uw school. 4YoungTalent staat voor u klaar en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Tot snel!