VAKANTIECAMPUS BASISSCHOOL

Was mijn schoolvakantie altijd maar zo leuk!

Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het maken van die moeilijke sommen? Heb je moeite bij het lezen van dat ene boek of het foutloos schrijven van je dictee? Of lukt het je maar niet om overzicht te krijgen in je huiswerk en planning? En sta je misschien graag wat steviger in je schoenen? Geef je dan op voor de VakantieCampus! 

Naast hard werken aan jouw eigen doelen, doen we daarbij ook nog eens onwijs gave dingen, zoals proefjes, muziek maken, vlog-lessen en sporten. Je schoolvakantie is nog nooit zo leuk geweest!  

Voor wie 

De VakantieCampus is voor alle kinderen uit groep 3 t/m 8 van de basisschool die door school zijn geselecteerd om deel te nemen aan dit programma.

Wat is de VakantieCampus?

De VakantieCampus is speciaal gericht op kinderen die wat extra hulp kunnen gebruiken bij reken- en taalvaardigheid. Daarbij komen in ons programma ook studie- en planningsvaardigheden aan de orde en besteden we veel aandacht aan sociaal-emotionele vaardigheden. Dit alles verpakt in een aantrekkelijk aanbod voor de kinderen, waarbij hard werken aan eigen doelen en tijd voor gave activiteiten worden gecombineerd. Want je leert alleen, als je het ook naar je zin hebt!  

  • De VakantieCampus krijgt subsidie van de overheid. Daarom is deelname voor je kind kosteloos. Let op: je kind wordt door school geselecteerd.  
  • Voor de lunch wordt gezorgd en de kinderen worden bij alle activiteiten begeleid. 
  • Heb je vragen? Neem dan contact op met de leerkracht van je kind. 

Wanneer

De eerstvolgende VakantieCampus vindt plaats in de zomervakantie 2021.

Aanmelden

Ben je door jouw leerkracht geselecteerd om deel te nemen aan onze VakantieCampus? Geef je dan snel op via jouw school. Er is plek voor een beperkt aantal kinderen. Dus wees op tijd, want vol is vol!  

Rekenen en taal de baas | Meer plezier in leren | Gave en leerzame activiteiten | Studie- en planningsvaardigheden | Steviger in je schoenen | Meer zelfvertrouwen